€ 300.000,-

Fazantstraat 44, 3245VE Sommelsdijk

Fazantstraat 44, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
05-07-2024
Aantal keer bekeken
175

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
136
Woonoppervlakte
109
Inhoud
358
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Ruim bemeten eengezinswoning met modern wooncomfort!

Verhuisplannen? Deze leuke tussenwoning met energielabel B biedt je een sfeervolle woonkeuken, tuingerichte woonkamer, 4 slaapkamers, stenen berging met overkapping, voor- én achtertuin.

In de afgelopen jaren is de woning voorzien van o.a. nieuwe muur-, vloer- en wandafwerking, nieuw geplaatste keuken, dakkapellen aan voor- en achterzijde, airconditioning en 7 zonnepanelen.

Met een gunstige ligging op een woonerf en perceel van 136 m2 eigen grond, kun je in de achtertuin op het Zuiden de hele dag genieten van de zon. In de ochtend en avond is het goed vertoeven onder de overkapping of in de voortuin.

INDELING:

BEGANE GROND
Via de voortuin betreedt je de voordeur. De entreehal beschikt over een vernieuwde meterkast en betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

Aan de voorzijde is een open en sfeervolle woonkeuken gerealiseerd. De moderne keuken in hoekopstelling is hierbij voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en combioven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine.

De gezellige woonkamer is tuingericht, voorzien van een trapopgang naar de slaapverdieping waaronder een praktische trapkast en deur naar de achtertuin.

1E VERDIEPING
Vanaf de overloop zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar en is via een vaste trap de 2e verdieping toegankelijk. Door de rechte geveloptrek worden alle m2 optimaal benut, dus aan ruimte op deze verdieping geen gebrek.

In totaal zijn er op deze verdieping 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer aan de voorzijde is gesitueerd. De twee slaapkamers aan de achterzijde bieden zicht op de achtertuin.

De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd met lichte betegeling en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en 2e toilet.

2E VERDIEPING
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze ruimte is recent verbouwd tot een royale slaapzolder met dakkapellen aan voor- en achterzijde, airconditioning en kastruimte waarachter voldoende opbergmogelijkheden zijn gecreëerd. Daarnaast is een inbouwkast met witgoedaansluiting en Cv-opstelling.

TUIN
Zowel de voor- als achtertuin zijn verzorgd aangelegd en voorzien van bestrating.
De stenen berging biedt hierbij voldoende plaats voor de fietsen en (tuin)gereedschappen.
In de voortuin is een overkapping gerealiseerd.

ALGEMEEN
- Ruim bemeten eengezinswoning met berging en overkapping
- Gelegen op 136 m2 eigen grond op woonerf
- Op korte afstand van o.a. scholen, winkels en openbaar vervoer
- Voorzien van houten en kunststof ramen en kozijnen waarin dubbele beglazing;
- Voorzien van dak- en muurisolatie, energielabel B
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel;
- Oplevering: in overleg.