€ 250.000,-

Frank van Borselenstraat 9, 3244XD Nieuwe-Tonge

Frank van Borselenstraat 9, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
05-07-2024
Aantal keer bekeken
98

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
150
Woonoppervlakte
108
Inhoud
356
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning in een rustige en kindvriendelijke woonwijk? Dan is deze voormalige huurwoning wellicht iets voor jou!

Namens Woningbouwvereniging “Oost West Wonen”, mogen wij je deze royale hoekwoning aanbieden.

De woning is deels gemoderniseerd, maar biedt nog volop mogelijkheden om naar eigen wens aan te passen.

Met maar liefst 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin, voor nu of voor later.

Daarnaast beschikt de woning over een perceel van 150 m2 eigen grond, waar je heerlijk kunt genieten van de tuin.
De achtertuin is heerlijk voor tuinliefhebbers die de handen uit de mouwen willen steken.
Door de goede ligging op het Zuidwesten leent deze zich perfect voor heerlijke momenten om te relaxen.

Wacht niet langer en kom snel een kijkje nemen bij deze ideale (toekomstige) gezinswoning!


INDELING


BEGANE GROND

Via de voortuin kom je in de entreehal van de woning. Hier bevindt zich de (6 groeps-)meterkast en deels betegelde toiletruimte met fonteintje. De vaste trapopgang geeft toegang tot de slaapverdieping(en).

Vanuit de hal is de woonkamer toegankelijk. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, deze zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en is met recht een heerlijke doorzon woonkamer.

Aan de achterzijde is de keuken gerealiseerd, deze heeft een gemoderniseerde keukenopstelling (2010) met houtkleur kastfronten en antraciet aanrechtblad.
De keuken is functioneel uitgevoerd, voorzien afzuigkap en aansluiting voor de kookplaat en biedt voldoende ruimte om de heerlijkste gerechten te creëren.

Daarnaast bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed in deze ruimte. De aanwezige trapkast is ideaal voor het opbergen van voorraad en/of spullen die uit het zicht mogen blijven.


1E VERDIEPING

Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer toegankelijk.
De vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer royaal bemeten is, beiden bieden zicht op de achtertuin.
De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt vrij uitzicht over de straat.

De badkamer uit 2000 is geheel betegeld met lichte wand- en vloertegels, functioneel uitgevoerd en voorzien van een douche, toilet en wastafel.


2E VERDIEPING

Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping. De Cv-combiketel is op de overloop opgesteld. Vanuit de overloop is de 4e slaapkamer toegankelijk, waarbij het dakvenster aan de achterzijde zorgt voor voldoende daglicht toetreding.


TUIN EN BIJGEBOUWEN

De tuin is gunstig gelegen ten aanzien van de zonligging, waardoor je vanaf het vroege voorjaar tot het laatste najaarszonnetje optimaal kunt genieten.

De stenen berging in de tuin is ideaal voor het plaatsen van fietsen en (tuin)gereedschappen.
Middels het gemeenschappelijke pad is op een eenvoudige wijze de tuin aan de achterzijde bereikbaar.


ALGEMENE KENMERKEN:

- hoekwoning met stenen berging;
- bouwjaar 1975;
- houten ramen en kozijnen, waarin dubbele beglazing;
- energielabel C;
- de gehele woning is voorzien van betonnen vloeren;
- verwarming en warmwatervoorziening via Cv-combiketel (Nefit HR 107, 2012);
- perceel: 150 m² eigen grond;
- oplevering in overleg.


OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING

Overdracht vindt plaats bij Benschop & Figee Netwerk Notarissen.

Zelfbewoningsplicht van toepassing.

De woning wordt verkocht middels uitponding, er is derhalve geen roerende goederenlijst en vragenformulier aanwezig.

In de koopovereenkomst wordt opgenomen dat indien Oost West Wonen onderhoud gaat uitvoeren aan goten, daken of andere zaken die bloksgewijs uitgevoerd worden, koper hieraan medewerking verleent en deelneemt.

Er wordt in de koopovereenkomst een eerste recht van terugkoop door Oost West Wonen opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper wordt geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen

Gezien het bouwjaar van de onroerende zaak is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. Vroeger was asbest een gebruikelijke toeslagmateriaal. Indien asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn dient de koper in geval van verwijdering hiervan die maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbesthoudende materialen in en/of de verwijdering van asbest en/of asbesthoudende materialen uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

De kandidaat/koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien het verkochte (en de bijgebouwen) circa 50 jaar oud zijn, de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.