€ 265.000,-

Molendijk 120, 3248BC Melissant

Molendijk 120, Melissant

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
01-07-2024
Aantal keer bekeken
102

Kenmerken

Soort woonhuis
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
222
Woonoppervlakte
88
Inhoud
260
Aantal kamers
3

Omschrijving

Aan de Molendijk (nr. 120-122) van Melissant mogen we u deze geheel te renoveren 2-onder-1-kap woning aanbieden. Bent u op zoek naar een woning op een mooi perceel (222 m²) en heeft u twee rechterhanden? Dan is deze woning wellicht uw toekomstige woning! INDELING

Begane grond:


De entreehal met meterkast en trapopgang, geeft toegang tot twee woonkamers. De ruime woonkamer aan de linkerzijde bij binnenkomst heeft aan de voorzijde een raam dat voor veel lichtinval zorgt. De woonkamer aan de rechterzijde bij binnenkomst heeft aan de voor- en achterkant van de woning een raam dat voor veel lichtinval zorgt. Daarnaast is deze woonkamer uitgerust met een gaskachel en geeft deze toegang tot de keuken, toilet en douche. De keuken is aan de rechterzijde van de woning gelegen. Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers. De eerste slaapkamer bevindt zich op de overloop, aan de linkerzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft aan de achterzijde nog extra ruimte die ingericht kan worden als inkoopkast. De tweede slaapkamer is aan de rechterkant van de woning gelegen.Tuin & Berging:

De tuin, aan de achterzijde van de woning, is gelegen op het noordwesten en bereikbaar via een pad aan de rechterkant van de woning. In de tuin staat de berging. Bijzonderheden:

– Woning wordt gekocht zoals hij "as is where" is

– Geheel te renoveren woning

– Oplevering: in overleg