€ 375.000,-

Beneden Molendijk 30, 3257AA Ooltgensplaat

Beneden Molendijk 30, Ooltgensplaat

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
25-06-2024
Aantal keer bekeken
190

Kenmerken

Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
214
Woonoppervlakte
115
Inhoud
431
Aantal kamers
4

Omschrijving

In een gezellige buurt in Ooltgensplaat mogen we u deze gerenoveerde 2-onder-1 kapwoning met vrijstaande garage aanbieden. De woning heeft een ruime woon-/eetkamer en een mooie, open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping is een slaapkamer, badkamer en een inloopkast, met de mogelijkheid tot het creëren van nog twee slaapkamers. De onderhoudsarme tuin is gelegen op het noordwesten. Woning is onderheid en uitgebouwd in 2020-2021.



INDELING

Begane grond:

De entreehal, met toilet en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De woon-/eetkamer is voorzien van een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming en een sfeervolle houtkachel. De ramen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woon-/eetkamer is de open keuken bereikbaar. De mooie keuken is voorzien van een kook-/spoeleiland met bar en een kastenwand met veel opbergruimte en diverse apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De openslaande deuren naar de tuin en twee lichtkoepels zorgen voor veel lichtinval. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de slaapkamer, een inloopkast en badkamer. De ruime slaapkamer is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. De overloop is ruim en hier is het mogelijk om twee slaapkamers te realiseren. De eerste verdieping wordt verwarmd middels elektrische verwarming. 



Tuin, berging en garage:

De ruime tuin, gelegen op het noordwesten, is geheel voorzien van bestrating en daardoor onderhoudsvriendelijk. Het is hier heerlijk vertoeven. Achter in de tuin staat de berging. Zo'n 20 meter links van de woning staat de vrijstaande garage. Deze hoort bij de woning, maar staat op grond van de gemeente (opstalrecht). 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Vloerverwarming op de begane grond

– Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel

– Slaapkamer en inloopkast

– Twee slaapkamers te realiseren op de ruime overloop

– Garage staat op grond van de gemeente (opstalrecht)