€ 579.000,-

Visserstraat 34, Middelharnis

Visserstraat 34, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
LiVastGO
Aangeboden sinds
21-06-2024
Aantal keer bekeken
784

Kenmerken

Soort woonhuis
Kavel
Bouwjaar
2018
Perceelgrootte
187
Woonoppervlakte
171
Inhoud
550
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Verrassend fraai en tijdloos wonen in alle rust

Soms heb je zo’n plek… Je wil er eigenlijk niet meer weg. Je wil alleen maar blijven. Blijven, om te genieten van de rust, de natuur en het water om je heen. En waar je kun je dat nog vinden? Aan de Visserstraat 34 in Middelharnis!
Een beetje verscholen nabij de polder - maar tegelijkertijd op loopafstand van het bruisende dorpscentrum - ligt deze schitterende hoekwoning met een waterpartij aan de voorzijde.
De woning is subliem onderhouden, energiezuinig (Energielabel A) en geheel instap-klaar!

Het beste van twee werelden: een fantastisch ruim huis en dit alles gecombineerd met ultiem woongenot en veel privacy; Beter kan niet. Het perceel omvat 187 m2 met een heerlijke tuin op het zuiden.
Uiteraard volledig geïsoleerd en gebouwd naar de huidige wensen en eisen gesteld aan comfortabel wonen in combinatie met de authentieke sfeer van vroeger.

Dit is pas genieten!

Laat u overtuigen en kom langs voor een bezichtiging!

De woning en omgeving

De woning biedt u alle comfort, gezelligheid, sfeer, rust en privacy. De woning is goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en werkelijk subliem onderhouden.

Licht, ruimte, vrijheid en gemak zijn slechts enkele woorden die opkomen tijdens een bezichtiging van dit huis dat verder onder meer is voorzien van een mooi woonprogramma met een speelse indeling op de begane grond, waar onder een ruime woonkamer met zithoek aan de achterzijde, een centraal gelegen kookeiland met aan de voorzijde een zithoek met een koffiecorner. Ook is er een inpandige berging/bijkeuken. Deze is bereikbaar via voor – en achterzijde. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat 2e toilet en luxe badkamer. Op de 2e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Met vaste trap bereikbare bergvliering (hoogte 1.88m).

De woning is gelegen in de nieuwe wijk “De Oude Werf” gelegen nabij de jachthaven van Middelharnis.

Middelharnis is gelegen op het eiland Goeree–Overflakkee. Een eiland van kust, rust, natuur en ruimte! Zo bereikt u binnen 20 minuten Ouddorp aan Zee. Ook steden als Rotterdam, Zierikzee en Antwerpen zijn zeer goed te bereiken. In Dirksland is het ziekenhuis gevestigd. Een eiland vol verrassingen. De gezellige jachthaven van Middelharnis met zijn gezellige terrasjes en winkelvoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal (ca.2.80mx2.30m) met garderobe, meterkast en toilet (1.30mx1.05m) met fonteintje. Vaste trap naar 1e verdieping.

Toegang tot bijkeuken (3.30mx1.65m).

Vanuit hal toegang tot woonkamer met kookeiland/luxe keuken en koffiecorner.

Koffiecorner met zithoek (2.80mx3.60m) ligging voorzijde, keuken met kookeiland centraal gelegen (3.20mx3.60m) met via loftdeur bereikbare ruime provisiekast.
Woongedeelte achterzijde met tuingerichte woonkamer (5.85mx5.10m), toegang tot achtertuin via openslaande deuren én separate loopdeur.

De luxe keuken is voorzien van beton-ciré aanrechtblad, spoelbak, geïntegreerde vaatwasser, combi-/oven magnetron, 5-pits gascomfort met afzuigkap, koelkast met 2 groentelades, separate vriezer met 3 lades. Massief eiken afwerking.
Elektra voor eventuele quooker en/of inductie is voorbereid onder het kookeiland.

Het geheel ziet er subliem uit!

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, separaat toilet (1.00mx1.70m) met fonteintje.

Slaapkamer 1 (2.85mx5.12m);

Slaapkamer 2 (3.98mx2.15m);

Slaapkamer 3 (2.85mx2.87m);

Luxe badkamer (2.33mx2.17m), met bad-meubel, verlichte spiegel en inloopdouche, tegelwerk tot plafond, mechanische ventilatie.

2e verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers en bergvliering.

Slaapkamer 4 (2.85mx4.50m), Master-bedroom + dressing, met loftdeur bereikbare inloopkast met opstelplaats witgoed-aansluitingen, opstelplaats Cv-ketel (merk Intergas, bouwjaar 2018).

Slaapkamer 5 (3.93mx4.50m), vaste trap naar bergvliering met speelse vide (ca. 12m2), sta-hoogte 1.88m.

Tuin:

Zonnige achtertuin (ca. 11.50mx7.80m) met aangelegd gazon. De borders met planten en het fraai aangelegde terras maken het geheel compleet.
De tuin is achterom bereikbaar.

Houten berging (2.90mx2.00m).

Buitenverlichting

In deze woning is alles mogelijk de enige grens is je eigen fantasie ….

Algemeen

De woning is voorzien van houten kozijnen met geïsoleerd dubbel glas, vloer-, muur- en dakisolatie, vloerverwarming. Buitenschilderwerk 2024.
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolhorren. De woning is in zeer nette staat van onderhoud.

De sfeervolle uitstraling (met bijv. hardhouten overstekken, zinken hemelwaterafvoeren, roedeverdeling, schoon metselwerk) gecombineerd met het royale woonoppervlak en alle
gewenste comfort maken dit werkelijk een heerlijke plek om te wonen.

U kiest voor deze woning omdat:

• De woning een fantastische ligging heeft;
• De woning keurig is onderhouden;
• De woning beschikt over een fraaie beschutte ligging;
• De woning een speelse woonplattegrond heeft.

Oplevering in overleg

Disclaimer:
De inhoud is met de meeste zorg door LiVastGO samengesteld. Voor eventuele onjuistheden c.q. onvolkomenheden sluit LiVastGO iedere vorm van aansprakelijkheid uit. Evenmin kunnen er rechten aan worden ontleend.