€ 289.000,-

Zeedijk 25, 3243LG Stad aan 't Haringvliet

Zeedijk 25, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
20-06-2024
Aantal keer bekeken
273

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1895
Perceelgrootte
76
Woonoppervlakte
74
Inhoud
411
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Verhuisplannen? Dan willen we graag deze vrijstaande dijkwoning met tuin op het Zuiden nabij de haven van Stad aan 't Haringvliet onder de aandacht brengen!

Deze verrassende dijkwoning beschikt o.a. over een sfeervolle en lichte woonkamer, moderne keuken, 2 ruime slaapkamers, complete badkamer en souterrain met wasruimte en berging. De woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd, voorzien van dak- en vloerisolatie en dubbele beglazing.

De woning is gelegen op een perceel van76 m2 eigen grond, dichtbij het centrum van Middelharnis én de Randstad.

Sinds zomer vorig jaar is er een subsidieregeling voor inwoners uit Stad aan ’t Haringvliet. De regeling is voor de overstap naar aardgasvrij wonen. Hiervoor heeft al een schouw bij de woning plaatsgevonden en is er een aanbod op maat voor de overstap van aardgas naar groene waterstof.

INDELING:

BEGANE GROND
Via de voorzijde betreedt u de entreehal. Hier bevinden zich de uitgebreide meterkast en trapopgang naar de slaapverdieping.

De woonkamer is heerlijk licht door de raampartijen in de voor- en zijgevel, sfeervol ingericht en biedt toegang tot het souterrain.

De halfopen keuken met uitzicht op de haven beschikt over een een moderne hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasmachine en koel-/vriescombinatie.

Aansluitend is aan de achterzijde een portaal met toegang naar het terras en betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

1e VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot de slaapkamers en badkamer.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarbij de ruim bemeten ouderslaapkamer is voorzien van een kastenwand en toegang tot de bergzolder.

De betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en 2e toilet.

SOUTERRAIN
In het souterrain bevinden zich een praktische bijkeuken met witgoedaansluiting, spoelunit en stookruimte met Cv-opstelling en toegang tot de inpandige berging.

TUIN
De achter- en zijtuin zijn gelegen op het Zuiden en kan naar eigen wens verder worden aangelegd.

ALGEMEEN
- Vrijstaande dijkwoning met souterrain
- Gelegen op een perceel van 76 m2 eigen grond nabij de haven
- Voorzien van dak- en muurisolatie
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel
- Infraroodverwarming aanwezig
- Oplevering in overleg.