€ 200.000,-

Doelweg 35 A9192, Goedereede

Doelweg 35 A9192, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
15-06-2024
Aantal keer bekeken
171

Kenmerken

Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
55
Inhoud
159
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Ben je op zoek naar het neusje van de zalm op het recreatiepark “De Goede Ree? Zoek niet verder! Dit prachtige chalet in Goedereede, gelegen op dit kleinschalige recreatiepark, biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabele verblijf. Gelegen aan de rand van het historische stadje Goedereede op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, combineert deze woning de charme van een veilige haven met moderne voorzieningen en luxe.


In april 2019 is het chalet uitgebouwd, waardoor er een leefruimte is gecreëerd van ca. 55m2. Het gehele chalet is voorzien van dubbel glas, wat zorgt voor een uitstekende isolatie en een aangenaam binnenklimaat. Met twee slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor zowel een gezin als voor gasten. De derde slaapkamer is thans in gebruik als wasruimte. Bovendien is het chalet voorzien van een moderne airco, geïnstalleerd in 2021, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur, ongeacht het seizoen.


De grote tuin, gelegen op het zuidwesten, is een ware oase van rust en ontspanning. Het is een heerlijk zonnige plek met een vijver en een dubbele houten berging, perfect voor het opbergen van tuingereedschap en andere benodigdheden. Het chalet staat op een dubbel perceel, wat extra ruimte en privacy biedt. Daarnaast kan de woning, indien gewenst, inclusief de volledige inboedel worden overgenomen, wat je veel tijd en moeite bespaart bij de inrichting.


De woning bevindt zich op een zeer ruim perceel van circa 430 m² eigen grond (appartementsrecht). De kosten voor de Vereniging van Eigenaren zijn laag, met een totaalbedrag van slechts € 1.296,- per jaar (€ 790,- en € 506,-).


Recreatiepark “De Goede Ree” is het hele jaar door geopend. Op slechts vijf minuten loopafstand vind je de dorpskern van Goedereede met een supermarkt voor al je dagelijkse benodigdheden en diverse gezellige terrasjes aan de haven. Op het park is een wasserette en een kinderspeeltuin aanwezig. Bovendien ligt het park op slechts tien minuten van het strand en de duinen, waardoor je altijd kunt genieten van een heerlijke dag aan zee.


Kortom, deze recreatiewoning biedt alles wat je maar kunt wensen: een uitgebouwde, goed geïsoleerde en volledig ingerichte woning met moderne voorzieningen, gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving. De lage VvE-kosten en de gunstige ligging maken dit chalet tot een ideale investering voor iedereen die op zoek is naar een tweede woning of een vakantieverblijf. Mis deze unieke kans niet en kom de rust, ruimte en het comfort zelf ervaren in recreatiepark “De Goede Ree”.


Begane grond


Woonkamer:

Radiator, vinyl, airco, spots in het plafond en dubbel openslaande deuren.


Keuken:

4-pits gaskookplaat, afzuigkap, enkele spoelbak, vaatwasser (2021), koelkast, combimagnetron, spots in het plafond en vinyl.


Slaapkamer 1:

Vaste kast, radiator en vinyl.


Slaapkamer 2:

Radiator en vinyl


Toilet:

Zwevend toilet, wastafel, vinyl en deels betegeld (Fibo trespo).


Badkamer:

Douche, wastafel met meubel, handdoekenradiator, spiegelkast, mechanische afzuiging, vinyl en betegeld (Fibo trespo).


Wasruimte/bergruimte (3de slaapkamer):

Witgoedaansluitingen, radiator en vinyl.


Tuin


Vijver, gras, vlonders, bestraat terras, veel privacy, diverse beplanting en houten berging.


Details


Extra’s:

– Gehele chalet v.v. hardhouten kozijnen met dubbel glas;

– Dubbel perceel (mogelijkheid tot plaatsing 2de chalet);

– Ca. 430m2 eigen grond (appartementsrecht);

– Aanbouw (2019);

– Airco (2021);

– Heerlijk zonnig tuin met vijver en houten berging (ca. 11m2);

– Mag met inboedel worden verkocht;

– VvE kosten zijn laag: totaal € 1.296,- (€ 790,- en € 506,-).