€ 465.000,-

Anna Bijnspad 47, 3241DP Middelharnis

Anna Bijnspad 47, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
11-06-2024
Aantal keer bekeken
121

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
2015
Perceelgrootte
138
Woonoppervlakte
115
Inhoud
403
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Middelharnis mogen we u deze mooie, tot in de puntjes afgewerkte tussenwoning aanbieden. De ruime woning, gelegen op een perceel van 138 m², heeft een ruime woon-/eetkamer, een prachtige keuken, vier slaapkamers en een gezellige achtertuin. Aan de voorzijde is de woning aan het water gelegen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet en meterkast, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De ruime woon-/eetkamer is voorzien van een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming en de trap naar de eerste verdieping. De openslaande deuren naar de tuin zorgen voor veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. De prachtige keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer. De mooie, geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel, een designradiator en een toilet.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping, voorzien van een laminaatvloer, is eveneens met een vaste trap bereikbaar. De royale master bedroom, is voorzien van enkele vaste kasten, berging onder het schuine dak, een dakraam en een berging met daarin de witgoedaansluitingen en de CV-ketel. 



Tuin en berging:

De achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van bestrating en daardoor onderhoudsarm. Het is hier heerlijk vertoeven. Achter in de tuin staat de houten berging. Naast de berging is de poort naar het achtergelegen parkeerterrein. Aan de voorzijde van de woning is een autovrij pad.



Bijzonderheden:

– Instapklaar

– Ruime tussenwoning

– Vloerverwarming begane grond

– Vier slaapkamers

– Aan de voorzijde aan water gelegen

– Autovrij pad voor de woning

– Gezellige woonwijk

– Ontmoetings- en beweegpark 'Vliedpark' op loopafstand