€ 222.500,-

Maannezee 44, 3247XN Dirksland

Maannezee 44, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
04-06-2024
Aantal keer bekeken
262

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1968
Perceelgrootte
139
Woonoppervlakte
103
Inhoud
355
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Op zoek naar een eengezinswoning in het gezellige Dirksland? Namens Woningcorporatie ‘’Oost West Wonen’’ mogen we je deze (door)start woning met 139 m2 eigen grond aanbieden.

Deze woning is nog geheel naar eigen smaak in te richten, maar wel al voorzien van o.a. kunststof kozijnen. Inwendig heeft de woning wat moderniseringen nodig, maar biedt de perfecte basis voor jouw volgende thuis!

Op de begane grond tref je de lichte woonkamer voorzien van gashaard en de separate keuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 praktische slaapkamers, de badkamer en bergzolder met Cv-opstelling.

Aan de achterzijde tref je de heerlijke tuin, gelegen op het zonnige Westen en voorzien van stenen berging en achterom via gemeenschappelijk uitpad. Parkeermogelijkheden zijn er aan de voorzijde van de woning en in de directe omgeving.

Dit alles centraal gelegen, met allerhande (basis)voorzieningen op korte afstand van de woning.


INDELING

BEGANE GROND
Via de voortuin kom je in de entreehal van de woning. Hier bevindt zich de half-betegelde toiletruimte v.v. toilet en fonteintje, vaste trapkast met witgoedaansluiting, trapopgang naar de meterkast en 1e verdieping.

Vervolgens stap je binnen in de keuken met toegang tot de achtergelegen tuin. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. De keuken is gedateerd en kan nog geheel naar eigen inzicht gemoderniseerd worden.

De keuken geeft tevens toegang tot de lichte, doorzon woonkamer welke voorzien is van een gashaard. Let hier op de houten vloer welke (op sommige plekken) rot is.

1E VERDIEPING
De overloop is voorzien van vaste kast en geeft toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich slaapkamer 1, ruim bemeten en voorzien van vaste kastruimte. De overige 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning met uitzicht op de tuin, slaapkamer 2 is tevens voorzien van vaste kastruimte.

De badkamer is betegeld met lichte wandtegels en donkere vloertegels, eenvoudig maar zeker functioneel en voorzien van een wastafel, douchehoek en radiator.

2E VERDIEPING
Via de vlizotrap kom je op de geheel bevloerde bergzolder, ideaal voor het opbergen van spullen welke je niet dagelijks nodig hebt. Op de zolder is een dakvenster aangebracht en zijn de (Remeha) Cv-combiketel en mechanische ventilatie unit opgesteld.

TUIN EN BIJGEBOUWEN
De tuin is gunstig gelegen, waardoor je vanaf het vroege voorjaar tot het laatste najaarszonnetje optimaal kunt genieten. De stenen berging is opgetrokken in metselwerk en voorzien van dak met (asbest)platen. Middels het gemeenschappelijke pad aan de achterzijde krijg je gemakkelijk toegang tot de tuin en berging.


ALGEMENE KENMERKEN:
- tussenwoning met stenen berging;
- bouwjaar 1968;
- Kunststof kozijnen, waarin dubbele beglazing;
- Energielabel D;
- de vloeren van de begane grond en de verdiepingen zijn vervaardigd van hout (en beton);
- verwarming en warmwatervoorziening via Cv-combiketel (Remeha 2009);
- perceel: circa 139 m² eigen grond;
- oplevering in overleg.


OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING
Overdracht vindt plaats bij Benschop & Figee Netwerk Notarissen.

Zelfbewoningsplicht van toepassing.

Perceel grootte is circa weergegeven en zal zoveel meer of minder zijn als na kadastrale uitmeting zal blijken. De kosten van het uitmeten bedragen tussen de € 500,- en € 1000,- en zijn voor rekening van koper.

De woning wordt verkocht middels uitponding, er is derhalve geen roerende goederenlijst en vragenformulier aanwezig.

In de koopovereenkomst wordt opgenomen dat indien Oost West Wonen onderhoud gaat uitvoeren aan goten, daken of andere zaken die bloksgewijs uitgevoerd worden, koper hieraan medewerking verleent en deelneemt.

Er wordt in de koopovereenkomst een eerste recht van terugkoop door Oost West Wonen opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper wordt geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen

Gezien het bouwjaar van de onroerende zaak is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. Vroeger was asbest een gebruikelijke toeslagmateriaal. Indien asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn dient de koper in geval van verwijdering hiervan die maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbesthoudende materialen in en/of de verwijdering van asbest en/of asbesthoudende materialen uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

De kandidaat/koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien het verkochte (en de bijgebouwen) meer dan 56 jaar oud zijn, de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.