€ 550.000,-

Eendrachtstraat 50, 3241CD Middelharnis

Eendrachtstraat 50, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
04-06-2024
Aantal keer bekeken
186

Kenmerken

Soort woonhuis
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1944
Perceelgrootte
175
Woonoppervlakte
78
Inhoud
360
Aantal kamers
8

Omschrijving

Wonen en werken combineren? Dat kan! In het centrum van Middelharnis wordt u dit ruime winkel-/bedrijfspand met woning aangeboden. Op de begane grond, aan de voorzijde, bevindt zich het winkelpand. Aan de achterzijde is de ruime bedrijfsruimte gelegen. Boven het winkelpand is de woning gelegen, met dakterras op het zuiden. 



INDELING BEDRIJFS-/WINKELPAND

Aan de voorzijde is een winkelpand gelegen met openslaande deuren aan de voorzijde. Achter in de winkelruimte is een kantoor. Aan de zijkant van het pand is de toegang tot een tweede winkelruimte. Vanuit deze ruimte is de achtergelegen bedrijfsruimte toegankelijk, bestaand uit een een magazijn, toilet en grote ruimte die geschikt is als garage of voor andere bedrijfsdoeleinden. Aan de zijkant is een garagedeur.



INDELING WONING

Eerste verdieping:


Via een vaste trap in het midden van de begane grond is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop, met trapopgang naar de tweede verdieping, geeft toegang tot de woon-/eetkamer, keuken, twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en een berging. De woon-/eetkamer is voorzien van een laminaatvloer, inbouwspots en grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de woon-/eetkamer is de open keuken bereikbaar. De keuken, in U-opstelling, is voorzien van opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap en oven. Links van de trap is de eerste slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. Aan de achterzijde van de woning is de grote slaapkamer gelegen. De slaapkamer is voorzien van twee grote vaste kasten, inbouwspots en een deur naar het dakterras. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel met badmeubel, een designradiator en inbouwspots. Naast de badkamer is het toilet.



Tweede verdieping:

De overloop geeft toegang tot de derde slaapkamer en een ruime berging. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en een dakraam. Vanuit de slaapkamer is een tweede berging bereikbaar. Beide bergingen hebben een dakraam en kunnen ook gebruikt worden als kantoor of hobbyruimte. 



Dakterras:

Het dakterras, bereikbaar vanuit de grote slaapkamer, is circa 40 m² groot en gelegen op het zuiden. Het is hier heerlijk vertoeven. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: In overleg

– Winkel-/bedrijfspand

– Woning op eerste verdieping

– Drie slaapkamers

– In het centrum

– Parkeervergunning nodig om in de straat te parkeren (2 aan te vragen)