€ 595.000,-

Enkele Ring 51, 3245AG Sommelsdijk

Enkele Ring 51, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
29-05-2024
Aantal keer bekeken
213

Kenmerken

Bouwjaar
1763
Perceelgrootte
322
Woonoppervlakte
167
Inhoud
631
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Stap in de wereld waar karakter, romantiek en modern wooncomfort elkaar ontmoeten. Gelegen in de oude dorpskern met voldoende groen en parkeervoorzieningen.
Wat een prachtige (dubbele) woning is dit! Laat de foto’s spreken!
De prachtige gemetselde gevel met twee mooie voordeuren verraad al veel van wat u te wachten staat bij binnenkomst. In 2002 is heel de woning aangepakt, verbouwd, gemoderniseerd, gerenoveerd en heeft daarbij zelfs de Dorpsherstelprijs gewonnen.

Omschrijving
Na binnenkomst in de hal komt u in een prachtige, lichte keuken geheel in stijl en harmonie met deze woning.
De keuken is ruim van opzet en voorziet in alle gemakken, de prachtige brede eikenhouten vloerdelen en het balkenplafond helpen verder met de sfeer van de woning. Middels dubbele glas in lood deuren betreedt u de tweede leefruimte: ideaal voor gezinnen met kinderen en mensen die een goede werkplek aan huis ambiëren.
Middels deze sfeervolle woonkamer komt u bij de tweede keuken en de bijkeuken van de woning, handig voor de wijnvoorraad of bier in dit geval! De bijkeuken is ook een fijne ruimte voor uw witgoed en voorraad. Aansluitend is er een tweede badkamer met douchevoorziening en tweede toilet.

Eerste verdieping
Op de verdieping springen de balken in het oog, hier is een speelse vide gemaakt, een tweede ruime badkamer met douche, wastafel en derde toilet en slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en slaapkamer 4

Tweede verdieping
Middels een losse zoldertrap kan de vide en zolder bereikt worden.

Tuin
Via een ruime en zonnige tuin bereikt u de schuur, die voorzien is van een ruime verdieping en dubbele buitendeuren. Een mooie garage of een heerlijke klusschuur, de keuze is aan u.

Bijzonderheden
De vraagprijs voor dit moois is € 595.000
Oplevering in overleg

Locatie