€ 550.000,-

Boven Oostdijk 15, 3258AD Den Bommel

Boven Oostdijk 15, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
23-07-2024
Aantal keer bekeken
152

Kenmerken

Bouwjaar
1925
Perceelgrootte
830
Woonoppervlakte
140
Inhoud
716
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Riant wonen, zowel binnen als buiten! Een unieke woning met 4 slaapkamers, inpandige garage en royale tuin met grote schuur. De woning biedt vrij uitzicht over het Haringvliet met het natuureiland Tiengemeten. De woning ligt in Den Bommel, gelegen op Goeree-Overflakkee; een geliefde plek voor watersporters en natuurliefhebbers.

De woning is gelegen op een riant perceel van 830 m² eigen grond, beschikt over rust en vrijheid en Rotterdam is bereikbaar in slechts 30 autominuten.

Indeling: entreehal met trapopgang en toilet; aan linkerzijde gelegen doorzonwoning met houtkachel; eetkamer met zicht op de royale achtertuin; open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de rechterzijde bevindt zich een garage aan de voorzijde en een prima bergruimte/werkplaats aan de achterzijde. Deze ruimte is prima te verbouwen naar woonkeuken daar diverse voorbereidingen al zijn getroffen.

Op verdieping: overloop met toegang tot vier slaapkamers, waarvan een voorzien van vaste kast; badkamer welke beschikt over inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

De diepe tuin aan de achterzijde is voorzien van een drie houten opstallen waarvan een royale voorzien van overkapping. Deze ruimte is ideaal als hobbyruimte.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1925

- Perceeloppervlakte 830 m² eigen grond

- Woonoppervlakte 140 m² (conform meetinstructie)

- Overige inpandige ruimte 63 m² (conform meetinstructie)

- Externe bergruimte 42 m² (conform meetinstructie)

- Inhoud 716 m³ (conform meetinstructie)

- Schitterend, vrij uitzicht over het Haringvliet met het natuureiland Tiengemeten

- Verwarming via Cv-installatie en houtkachel, warm water via CV-installatie

- maar liefst 14 zonnepanelen aanwezig

- Oplevering: in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.