€ 445.000,-

Korteweegje 17, 3244AK Nieuwe-Tonge

Korteweegje 17, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
15-05-2024
Aantal keer bekeken
250

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1922
Perceelgrootte
450
Woonoppervlakte
96
Inhoud
382
Aantal kamers
3

Omschrijving

In een gezellige buurt in Nieuwe-Tonge mogen we u deze vrijstaande woning met garage aanbieden. De woning, gelegen op een perceel van 450 m², heeft een gezellige woon-/eetkamer, een keuken en twee ruime slaapkamers. De ruime tuin is rondom de woning gelegen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De woonkamer, aan de voorzijde gelegen, is voorzien van een erker, een vaste kast en een mooie laminaatvloer. De ramen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. Vanuit de eetkamer en vanuit de entreehal is de keuken bereikbaar. De hoekkeuken is voorzien van een laminaatvloer, opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast. Vanuit de keuken is de achtergelegen bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken, met plavuizen vloer, vindt u het toilet, de CV-ketel, de witgoedaansluitingen en de deur naar de tuin.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De master bedroom bevindt zich aan de linkerkant  van de woning. De zeer ruime slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, diverse vaste kasten en een wastafel. Het is mogelijk om van deze slaapkamer weer twee slaapkamers te creëren. De slaapkamer rechts voor is voorzien van een laminaatvloer en een vaste kast. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met badmeubel, toilet, radiator en inbouwspots.



Zolder:

De zolder is vanaf de overloop bereikbaar middels een vlizotrap. 



Tuin, berging & garage:

De tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van een terras direct achter de woning, gazon en allerlei planten en struiken. Achter in de tuin staat het tuinhuis met een tweede terras. Het is hier heerlijk vertoeven. Rechts van de woning is de oprit die toegang geeft tot de garage met vliering. Op de oprit is ruim voldoende plaats om meerdere auto’s te parkeren.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Vrijstaande garage

– Parkeergelegenheid op eigen terrein

– Ruime tuin