€ 1.250.000,-

Schaapsweg 124, 3258AW Den Bommel

Schaapsweg 124, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
15-05-2024
Aantal keer bekeken
174

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1913
Perceelgrootte
14590
Woonoppervlakte
657
Inhoud
3294
Aantal kamers
13

Omschrijving

Op een mooie locatie in Den Bommel wordt u deze zeer ruime woonboerderij met meerdere garages aangeboden. De woonboerderij heeft in het achterhuis een zeer royale woon-/eetkamer van circa 100 m², een ruime keuken, een bijkeuken en een grote garage. In het te renoveren voorhuis zijn twee kantoren, een slaapkamer en een keuken. Op de eerste verdieping zijn negen slaapkamers en twee badkamers. De zeer royale tuin is rondom de woonboerderij gelegen. 



INDELING

Begane grond 'Achterhuis':


De ruime entreehal, met trapopgang, enkele vaste kasten, berging en toilet, geeft toegang tot de zeer royale woon-/eetkamer en de keuken. De woon-/eetkamer is voorzien van een een mooie PVC vloer met vloerverwarming, een sfeervolle houtkachel, openslaande deuren naar de tuin en grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de woon-/eetkamer is via een toog de ruime keuken bereikbaar. De keuken, met PVC vloer en vloerverwarming, is voorzien van een een groot kook-/spoeleiland en een kastenwand met daarin diverse apparatuur: oven, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en boiler. De bijkeuken, bereikbaar vanuit de garage, is voorzien van een keukenblok en de witgoedaansluitingen.



Eerste verdieping 'Achterhuis':

De overloop geeft toegang tot vijf slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en een open ruimte waar de CV-ketel hangt. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van vloerbedekking of een laminaatvloer en een dak- of zijraam. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot een ruime berging. De slaapkamer links achter geeft toegang tot een eigen inloopkast. De moderne, geheel betegelde badkamer is zeer ruim en voorzien van een ruime whirlpool, een inloopdouche, een toilet, een dubbele wastafel met badmeubel, vloerverwarming en een dakraam.



Zolder:

Aan de voorzijde van het achterhuis is een tweede overloop bereikbaar. Via een vaste trap is de zeer ruime zolder bereikbaar. 



Begane grond 'Voorhuis':

Aan de voorzijde is de entreehal van het voorhuis toegankelijk. De hal geeft toegang tot twee kantoren, een slaapkamer en de keuken. De beide kantoren zijn voorzien van een houten vloer en kunnen door schuifdeuren van elkaar gescheiden worden. Aan de achterzijde van de entreehal is een tweede hal bereikbaar. Hier is het toilet en de toegang tot de tuin. De keuken in het voorhuis, met eveneens een keukenblok, geeft toegang tot de kelder. 



Eerste verdieping 'Voorhuis':

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Drie van de slaapkamers zijn voorzien van één of meerdere vaste kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel.



Tuin & Garages:

De zeer ruime tuin is rondom de woonboerderij gelegen. De tuin bestaat grotendeels uit weiland. Langs de rand van het perceel staat allerlei bomen en struiken. Tussen het achterhuis en het voorhuis vindt u de inpandige, zeer ruime garage. De garage is zeer geschikt voor uw bedrijf of voor de hobby. Vanuit de garage heeft u toegang tot de bijkeuken en tot een berging. In de tuin staat nog een zeer ruime garage, met meerdere openslaande deuren. Hier is voldoende ruimte om meerdere auto's of bijvoorbeeld uw caravan te stallen. Aansluitend aan de garage vindt u de overkapping. Het is hier heerlijk vertoeven. 



Bijzonderheden:

– Zeer ruime  woonboerderij

– Vloerverwarming in achterhuis en badkamer

– Voorhuis dient gerenoveerd te worden (al voorzien van nieuwe dakbedekking incl. isolatie)

– Zeer royale tuin

– Meerdere, ruime garages

– 32 zonnepanelen 

– Laadpaal