€ 515.000,-

Honingeter 13, 3247GD Dirksland

Honingeter 13, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
15-05-2024
Aantal keer bekeken
108

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
2011
Perceelgrootte
254
Woonoppervlakte
139
Inhoud
442
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Dirksland mogen we u deze mooie, instapklare hoekwoning aanbieden. De woning, gelegen op een perceel van 254 m², heeft een gezellige woonkamer, een open keuken, vier slaapkamers en een ruime achtertuin met mooie overkapping. 



INDELING

Begane grond:

De entreehal, met toilet, meterkast, vaste kasten en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De woon-/eetkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, een vaste kast onder de trap en openslaande deuren naar de tuin. De openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval. 

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. De moderne, greeploze hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte, inbouwspots en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking. De slaapkamers zijn ruim en licht. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is eveneens met een vaste trap bereikbaar. Op de verdieping staat u gelijk in de zeer ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een vinyl vloer. Aan één zijde is, over heel de lengte, berging onder het schuine dak. Er is de mogelijkheid om van deze ene slaapkamer twee (slaap)kamers te creëren. Links vooraan is een berging met daarin de witgoedaansluitingen en de CV-ketel.



Tuin, berging & overkapping:

De ruime, mooie achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van bestrating, split, kunstgras en diverse borders met planten en struiken. Achter in de tuin staat een tuinhuis met links daarvan een overkapping. Het is hier heerlijk vertoeven. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Mooie, instapklare hoekwoning

– 3 slaapkamers op de eerste verdieping

– 1 slaapkamer op de tweede verdieping, met de mogelijkheid om er nog één te creëren

– Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping 

– Ruime tuin met overkapping

– Gezellige woonwijk