€ 300.000,-

Rembrandtlaan 169, Middelharnis

Rembrandtlaan 169, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
08-05-2024
Aantal keer bekeken
84

Kenmerken

Bouwjaar
1971
Perceelgrootte
152
Woonoppervlakte
109
Inhoud
361
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Bent u op zoek naar een comfortabele en energiezuinige tussenwoning in Middelharnis? Deze prachtig onderhouden woning met een energielabel B zou zomaar uw nieuwe thuis kunnen zijn. De woning beschikt over moderne voorzieningen zoals een CV-ketel uit november 2021 en maar liefst 6 zonnepanelen die bijdragen aan een lage energierekening en een duurzaam wooncomfort.


De woning biedt een ruime en praktische indeling met vier volwaardige slaapkamers. Ideaal voor gezinnen of als u een extra kamer nodig heeft voor werk of hobby’s. Elke kamer in het huis is efficiënt ingedeeld en biedt voldoende ruimte voor persoonlijke invulling.


Op de eerste verdieping vindt u naast de slaapkamers een extra toilet, wat vooral tijdens de nacht of drukke ochtenden erg praktisch is. Alle drie de slaapkamers zijn licht en voorzien van een radiator. De laminaatvloer op de eerste verdieping loopt door in alle slaapkamers.


De badkamer is weliswaar knus, maar biedt genoeg ruimte voor ontspanning. Deze is uitgerust met een inloopdouche, een ligbad, een handdoekenradiator en volledig betegeld voor gemakkelijk onderhoud en een moderne uitstraling.


De ruime achtertuin is een perfecte plek voor ontspanning en buitenactiviteiten. Vrijwel de gehele dag biedt de tuin gelegenheid om van de zon te genieten. De overkapping zorgt ervoor dat u desgewenst ook een beschutte plek vindt, tegen de zon of regen. De achtertuin is volledig bestraat en daardoor onderhoudsvriendelijk. Een eigen achterom biedt gemak om de tuin en de berging te bereiken. De berging, met nieuwe dakbedekking sinds 2017, biedt voldoende ruimte voor uw fietsen, tuinspullen of gereedschap.


De ligging van de woning in Middelharnis is ideaal. Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Voor jonge kinderen zijn er voldoende speelvoorzieningen in de buurt. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden in de omgeving, zoals wandel- en fietsroutes, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van wat het mooie eiland te bieden heeft.


Kortom, deze tussenwoning combineert comfort, ruimte en duurzaamheid op een heel fijne locatie. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige huis.


Begane grond


Entree:

Laminaatvloer, trapopgang, designradiator, meterkast en trapkast.


Toilet:

Zwevend, wastafel, half betegeld en mechanische afzuiging.


Woonkamer:

Laminaatvloer, houtkachel en radiatoren.


Keuken:

Laminaatvloer, granieten werkblad, enkele spoelbak, vaatwasser, magnetron, 5-pits SMEG met 2 ovens, afzuigkap, 2 koelkasten waarvan 1 met vriesvak en spots in het plafond.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer en trapopgang.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer en radiator.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer en radiator.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer en radiator.


Badkamer:

Inloopdouche, ligbad, handdoekenradiator, wastafel met meubel en geheel betegeld.


Toilet:

Zwevend en half betegeld.


Tweede verdieping


Overloop:

Laminaatvloer, cv-ketel (Nefit 2021), witgoedaansluitingen en dakvenster.


Slaapkamer 4:

Laminaatvloer, radiator, bergruimte en 2 dakramen met verduistering.


Tuin


Voortuin:

Bestraat, grind en beplanting.


Achtertuin:

Bestraat, buitenkraan, eigen achterom en overkapping.


Berging:

Steen, elektra en betonvloer.


Details


Extra’s:

• Energielabel B;

• CV-ketel november 2021;

• 6 zonnepanelen;

• 4 slaapkamers;

• 2de toilet op de 1ste verdieping.