€ 269.000,-

Duivenwaardsedijk 5, 3244LG Nieuwe-Tonge

Duivenwaardsedijk 5, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
03-05-2024
Aantal keer bekeken
100

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1891
Perceelgrootte
115
Woonoppervlakte
64
Inhoud
282
Aantal kamers
2

Omschrijving

Aan de rand van Nieuwe-Tonge mogen we u deze instapklare tussenwoning te koop aanbieden! De leuke starterswoning heeft een gezellige woon-/eetkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met vaste kast en toilet, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De gezellige woon-/eetkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De woonkamer is voorzien van een balkenplafond, een mooie houten vloer, openslaande deuren naar de tuin en een deur naar de trapopgang. In het verlengde van de woonkamer is de eethoek gesitueerd, met aansluitend de open keuken. De hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en koelkast. 



Eerste verdieping:

De overloop, met een vaste kast en berging onder het schuine dak, geeft toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, een dakraam en berging onder het schuine dak. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een toilet, een wastafel, de witgoedaansluitingen en een dakraam.



Tuin & Berging:

De achtertuin is gelegen op het zuiden en geheel voorzien van bestrating en onderhoudsvrij. Direct achter de woning is het terras gelegen. Het is hier heerlijk vertoeven. Via enkele treden loopt u naar de wat lager gelegen tuin. Hier staat de metalen berging. Links van de voordeur is de deur die toegang geeft tot een steeg die toegang geeft tot de achtertuin.



Bijzonderheden:

– Oplevering: op korte termijn

– Instapklare starterswoning

– 1 slaapkamer

– Tuin op het zuiden gelegen