€ 675.000,-

Molendijk 37, 3248BA Melissant

Molendijk 37, Melissant

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
30-04-2024
Aantal keer bekeken
142

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
1840
Woonoppervlakte
101
Inhoud
360
Aantal kamers
4

Omschrijving

Aan de rand van Melissant mogen we u deze vrijstaande woning op een ruim perceel aanbieden. De woning, gelegen op een perceel van ruim 1800 m², heeft de woon-/eetkamer, keuken, badkamer en bijkeuken op de begane grond. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping. De zeer ruime tuin is rondom de woning gelegen en zeer geschikt om bijvoorbeeld paarden of andere dieren te houden.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met trapopgang en meterkast, geeft toegang tot de keuken, de badkamer en het toilet. 

Vanuit de keuken zijn de woon-/eetkamer en de bijkeuken bereikbaar. De ruime woon-/eetkamer is voorzien van een houten vloer en een authentiek balkenplafond. De woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van een sfeervolle houtkachel. De ramen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. De ruime eetkamer is voorzien van een een vaste, open kast, een airco en grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de eetkamer kijkt u uit over de tuin. 

De authentieke keuken, met plavuizen vloer en balkenplafond, is voorzien van een schouw met afzuigkap, een mooi AGA gasfornuis, een vaatwasser en een natuurstenen aanrechtblad en gootsteen. De bijkeuken, achter de keuken gelegen, is voorzien van een plavuizen vloer, de witgoedaansluitingen en de deur naar de tuin. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer en vergroot middels een dakkapel. De slaapkamer aan de linkerzijde heeft twee vaste kasten. De slaapkamer aan de rechterzijde is voorzien van een airco en geeft toegang tot het balkon, op het zuidwesten gelegen.



Tuin & Schuren/bergingen/stallen:

De zeer ruime tuin, rondom de woning gelegen, is voorzien van een groot gazon, bomen en struiken, een paardenbak, stallen en meerdere schuren/bergingen. Op de royale oprit is voldoende plaats om meerdere auto’s te parkeren. Achter het perceel wordt een weiland gehuurd voor de paarden. Dit huurcontract kan worden overgenomen.



Bijzonderheden:

– Oplevering: In overleg

– Vrijstaande woning

– Tuin rondom de woning

– Perceel aan achterzijde word gehuurd t.b.v. paarden, huurcontract kan worden overgenomen (€ 1750 per jaar)