€ 300.000,-

Lijnbaanstraat 4, 3241GN Middelharnis

Lijnbaanstraat 4, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
05-02-2024
Aantal keer bekeken
279

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1924
Perceelgrootte
161
Woonoppervlakte
85
Inhoud
303
Aantal kamers
4

Omschrijving

In het centrum van Middelharnis mogen we u deze verrassend ruime tussenwoning aanbieden. De woning heeft een woon/eetkamer met een open keuken en bijkeuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De tuin, met berging, is gelegen op het noordoosten. 



Indeling

Begane grond:


De entreehal, met meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van vloerbedekking, de ramen aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eethoek gesitueerd met voorraadkast. Vanuit de eetkamer is de open keuken bereikbaar, deze is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koel-vriescombinatie en witgoedaansluitingen. In de keuken en eetkamer ligt een plavuizen vloer. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en het toilet bereikbaar. In de bijkeuken, met plavuizen vloer, vindt u de Cv-ketel en de deur naar de tuin. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. De overloop en twee slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamers aan de voorzijde zijn vergroot middels een dakkapel. De master bedroom is vergroot met een dakkapel over de gehele breedte en voorzien van vloerbedekking. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.



Tuin & Berging:

De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van een terras, gazon en allerlei planten. Direct achter de woning bevindt zich de stenen berging.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– 3 slaapkamers

– Tuin met berging

– Op loopafstand van winkelcentrum D'n Diek