€ 300.000,-

Mariniersweg 41, 3255VE Oude-Tonge

Mariniersweg 41, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
02-02-2024
Aantal keer bekeken
189

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
145
Woonoppervlakte
121
Inhoud
490
Aantal kamers
5

Omschrijving

In Oude-Tonge wordt u deze drive-in woning in een gezellige woonwijk aangeboden. De tussenwoning, gelegen op een perceel van 145 m², is voorzien van een tuinkamer, garage, een ruime woonkamer en keuken, drie slaapkamers, een balkon en tuin op het noordoosten. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, Cv-ketel en trapopgang, geeft toegang tot de garage en de tuinkamer. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur, eventueel is deze ruimte ook geschikt voor kantoorruimte, slaapkamer of andere doeleinde. De ruime tuinkamer is voorzien van laminaat, kast, een keukenblok, witgoedaansluitingen en veel lichtinval. Vanuit de tuinkamer is de tuin bereikbaar. 

 

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap die uitkomt op de overloop. De overloop geeft toegang tot het toilet, de woon/eetkamer en de keuken. De woonkamer, aan de achterzijde van de woning gelegen, is voorzien van grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Aansluitend aan de woonkamer is de eetkamer gesitueerd en aan de voorzijde van de woning de ruime hoekkeuken. De hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, Combi oven, koelkast en vaatwasser. Ook in de keuken zorgen de ramen voor veel lichtinval. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer



Tweede verdieping:

De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De master bedroom beschikt over een ruime kast. De geheel betegelde, mooie badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel met badmeubel. 



Dakterras, tuin & berging:

Vanuit de tuinkamer bereikt u de achtertuin. De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van bestrating, borders met planten en struiken en een gazon.



Bijzonderheden:

- Oplevering: In overleg

- Drive-in tussenwoning

- Ruime woonkamer en open keuken

- Balkon aan voor- en achterzijde van de woning

- Drie slaapkamers

- 10 zonnepanelen