€ 350.000,-

Zwaluwstraat 16, 3245VN Sommelsdijk

Zwaluwstraat 16, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
25-01-2024
Aantal keer bekeken
226

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
140
Woonoppervlakte
116
Inhoud
412
Aantal kamers
6

Omschrijving

In Sommelsdijk wordt u deze instapklare tussenwoning in een kindvriendelijke buurt aangeboden. De woning, gelegen op een perceel van 139 m², heeft een ruime woon/eetkamer, een open keuken en vijf slaapkamers. De tuin is gelegen op het westen.



INDELING

Begane grond:

Vanuit de entreehal, met toilet en garderobekast, zijn de keuken en de woon/eetkamer bereikbaar. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een mooie plavuizen vloer en openslaande deuren naar de tuin. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. Vanuit de eetkamer loopt u naar de ruime keuken, aan de voorzijde gelegen. De open keuken is voorzien van een keukenblok en een kook/spoeleiland met veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, combi-magnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Aan de achterzijde van de woning is een tweede hal met de deur naar de tuin. 

De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. 



Eerste verdieping:

Via de trap in de woonkamer is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Hier zijn drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer, de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van grote vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel met badmeubel, toilet, designradiator en vloerverwarming. 



Tweede verdieping:

Ook de tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. De overloop met dakraam en berging onder beide zijden onder het schuine dak, geeft toegang tot de overige twee slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en een dakraam.



Tuin & Berging:

De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van bestrating en daardoor onderhoudsvrij. Achter in de tuin staat de berging, met daarvoor een mooie overkapping. Het is hier heerlijk vertoeven. Tussen de woning en de overkapping is er voldoende plaats voor uw houtvoorraad. 



Bijzonderheden:

– Ruime tussenwoning met uitbouw

– 5 slaapkamers

– Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer

– Tuin met mooie overkapping

– In kindvriendelijke buurt