€ 240.000,-

Rubensplein 54, 3241AN Middelharnis

Rubensplein 54, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Oost West Wonen
Aangeboden sinds
10-11-2023
Aantal keer bekeken
497

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1973
Aantal kamers
3

Omschrijving

De bezichtigingsochtend was vol, en is inmiddels voorbij. Het is niet meer mogelijk een afspraak voor bezichtiging te maken. 

Ruime, gedateerde maar zeer nette tussenwoning (bouwjaar 1973) gelegen op een perceel van 159 m2 eigen grond. In een handomdraai is van deze fijne woning een heerlijk thuis te maken! De woning heeft een leuk aangelegde achtertuin (noord georiënteerd) met berging en ligt autoluw aan een groen plein. Zowel supermarkten als scholen bevinden zich op loopafstand.


De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Entreehal met meterkast, toilet, trapopgang, en trapkast. Toegang naar de doorzonwoonkamer met veel lichtinval. Toegang naar keuken. Zowel de woonkamer als de keuken heeft een deur naar de achtertuin.    
De 1e verdieping heeft een overloop met daaraan grenzend 3 slaapkamers met vaste kasten en de ruime badkamer met 2e toilet, wasmachineaansluiting en douchehoek.
Via de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken, hier is op de overloop de cv opstelling (bouwjaar 2015), bergruimte en toegang tot de zolderkamer (slaapkamer mogelijk) met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

De woning is voorzien van houten ramen en kozijnen met dubbel glas, de vloeren zijn deels van beton (begane grond en 1e verdieping), deels van hout (2e verdieping).

Energielabel C.

Oppervlakte vertrekken (bij benadering):
Woonkamer:     25,00 m2
Keuken:                6,60 m2
Slaapkamer 1:   14,00 m2
Slaapkamer 2:   11,00 m2
Slaapkamer 3:     6,60 m2
Zolderruimte:    21,00 m2
Badkamer:            4,50 m2


Vanwege de grote belangstelling organiseert Oost West Wonen een kijkmoment.

Op maandagochtend 20 november as. is het mogelijk om, uitsluitend op afspraak , de woning te bezichtigen, vol is vol! Alle kandidaten die hebben bezichtigd kunnen vervolgens t/m maandag 27 november 2023 via Eerlijk Bieden een bod uitbrengen, waarna Oost West Wonen de woning zal gunnen.

Let op! U mag de woning alleen aankopen om er zelf te gaan wonen.

Voor nadere informatie of een afspraak voor de kijkochtend, neem gerust contact met ons op!
 

Locatie