€ 1,-

Voorstraat 34, 3241EG Middelharnis

Voorstraat 34, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
09-11-2023
Aantal keer bekeken
210

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1866
Perceelgrootte
210
Woonoppervlakte
216
Inhoud
765
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Welkom in dit charmante en monumentale herenhuis aan de Voorstraat, een uniek renovatieproject met gemengde bestemming! Het Rijksmonument wacht op een nieuwe eigenaar om zijn oude glorie te herstellen. Met zijn karakteristieke architectuur biedt dit pand eindeloze mogelijkheden voor wonen, werken of een combinatie van beide. Een tijdloze investering in geschiedenis en toekomst...

De woning wordt u middels verkoop bij inschrijving aangeboden. 
U heeft hierbij de gelegenheid om de woning vrijblijvend op afspraak te bezichtigen.
Inschrijving is mogelijk t/m 8 december 2023 om 17.00 uur.
De gunning wordt voorbehouden t/m 15 december 2023.

De woning is gelegen op een perceel van 210 m2 eigen grond met een besloten tuin op het Oosten en eigen achterom. Winkelcentrum D'n Diek en de haven met horecavoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. 

Op het perceel rust een gemengde bestemming, waarbij er naast het gebruik als woonhuis ook mogelijkheden zijn voor het realiseren van een atelier en galerie, bedrijfsactiviteiten in milieucategorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, dienstverlening, kantoor, maatschappelijke voorziening, sportvoorziening en productiegeboden detailhandel. 

INDELING:

BEGANE GROND
Geheel in stijl betreedt u de entreehal met marmeren tegelvloer, meterkast en mooi authentieke deuren.
De imposante trapopgang biedt hierbij toegang tot de verdieping. De toiletruimte bevindt zich naast de trap en is ingericht met een toilet, urinoir en wastafel. 

Ontdek de mogelijkheden voor de riante woonkamer aan de voorzijde van de woning. Het karakter wordt benadrukt door het authentieke balkenplafond en een sfeervolle schouw met houthaard. Deze ruimte nodigt uit tot een gezellig samenzijn met familie en vrienden.

De tuingerichte woonkeuken met eveneens een balkenplafond, schouw en haard biedt een blanco canvas voor uw droomkeuken, met een eenvoudige keukenopstelling die klaar is om getransformeerd te worden. De grote ramen zorgen hierbij voor veel daglicht en uitzicht op de besloten achtertuin. 

De bijkeuken is een praktische toevoeging aan de woning met directe toegang tot de achtertuin.
Een perfecte ruimte voor opslag, wasfaciliteiten en het behoud van een opgeruimde keuken.

1e VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en twee badkamers.

Ontwaak in stijl bij de slaapkamer aan de voorzijde met een elegante schouw en karakteristiek balkenplafond. 
Geniet van de privacy van de 2e slaapkamer met een inbouwkast en deur naar een eigen dakterras.
Ervaar het comfort van de tuingerichte slaapkamer aan de achterzijde met praktische inbouwkasten en een aansluitende geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet.

De 2e badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e VERDIEPING
De zolderverdieping met overloop en 4e slaapkamer aan de voorzijde is via een vaste trapopgang bereikbaar.
Creëer uw eigen droomruimte op deze etage. Of het nu gaat om extra slaapkamers, een stijlvol thuiskantoor of een creatieve studio, de mogelijkheden zijn aanwezig. Laat uw verbeelding de vrije loop op deze royaal bemeten zolder.

ALGEMEEN:
- RIjksmonument met gemengde bestemming
- Gelegen binnen het bestemmingsplan beschermd dorpsgezicht
- Gelegen op 210 m2 eigen grond in één van de mooiste straten van Middelharnis
- Voorzien van berging en tuin met eigen achterom
- Voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Verwarming en warmwatervoorziening middels CV-ketel (Radson 1989)       
- Op circa 30-45 autominuten van de Randstad, Brabant en Zeeland
- Projectnotaris: Benschop & Figee Netwerk Notarissen Middelharnis
- Geen energielabel aanwezig i.v.m. monument
- Oplevering: in overleg.

OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien het verkochte (en de bijgebouwen) meer dan 100 jaar oud zijn, de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Koper is bij deze geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Gezien het bouwjaar van de onroerende zaak is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. Vroeger was asbest een gebruikelijke toeslagmateriaal. Indien asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn dient de koper in geval van verwijdering hiervan die maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbesthoudende materialen in en/of de verwijdering van asbest en/of asbesthoudende materialen uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.