€ 395.000,-

Stationsweg 37, 3253AP Ouddorp

Stationsweg 37, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
07-11-2023
Aantal keer bekeken
213

Kenmerken

Soort woonhuis
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
425
Woonoppervlakte
106
Inhoud
742
Aantal kamers
1

Omschrijving

Een unieke kans... Transformeer deze Martinuskapel tot uw droomwoning!

Dit halfvrijstaande gebouw, gelegen op een riant perceel van 425 m2 eigen grond, wacht op een visionaire koper om zijn potentieel te onthullen. Door de verleende omgevingsvergunning is het gebruik voor maatschappelijke doeleinden gewijzigd naar wonen.

In 1988 is de voormalige schuur verbouwd tot kerkgebouw. Met de entreehal aan de voorzijde, aanwezige keuken, toilet en meterkast, biedt dit pand een solide basis voor het realiseren van een royale eengezinswoning in het centrum van Ouddorp.

Wat dit aanbod bijzonder maakt, is de open kerkzaal die als een leeg canvas op uw wacht. Stelt u zich de mogelijkheden voor: een lichte, open leefruimte met hoge plafonds, grote raampartijen en een overvloed aan ruimte die de sereniteit van de kapel behouden. Hier kan uw creativiteit en visie de vrije loop krijgen. Het realiseren van een woonhuis in deze kapel belooft een unieke levensstijl te bieden, waar het verleden samenkomt met het hedendaags, met een eigentijdse twist. Deze kapel wacht op uw meesterwerk!

Een eigen tuin rondom biedt hierbij perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de charme van Ouddorp met het centrum, winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We plannen graag een bezichtiging met u in.