€ 260.000,-

Philipshoofjesweg 56, Dirksland

Philipshoofjesweg 56, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
07-11-2023
Aantal keer bekeken
129

Kenmerken

Bouwjaar
1970
Perceelgrootte
138
Woonoppervlakte
94
Inhoud
393
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en goed onderhouden tussenwoning in het sfeervolle Dirksland. Deze woning combineert wooncomfort met een praktische inrichting en een uitstekende locatie.


Bij binnenkomst valt meteen de ruime en lichte woonkamer op. De grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een sereen uitzicht op het groen van bomen en struiken. Het is het kloppende hart van de woning, waar u naar eigen inzicht verschillende zithoeken kunt creëren of kunt genieten van een familiediner. De woonkamer is voorzien van een keurige laminaatvloer en radiatoren, die zorgen voor een comfortabele en behaaglijke warmte.


Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Klein en uitnodigend, met een gezellige sfeer die wordt benadrukt door de scheiding met een muur. Hier kunt u in alle rust uw favoriete gerechten bereiden.


De badkamer, die in 2016 grondig is vernieuwd, weerspiegelt modern comfort. Met zijn hedendaagse uitstraling en kwalitatieve afwerking biedt het een plek waar u zich kunt terugtrekken voor wat welverdiende ontspanning.


Een praktisch pluspunt is de bijkeuken, waar u huishoudelijke apparaten uit het zicht houdt en extra bergruimte heeft. Zo blijft de leefruimte opgeruimd en overzichtelijk, wat bijdraagt aan een harmonieus huishouden.


De gehele woning is uitgerust met kunststof kozijnen en dubbele beglazing, wat niet alleen onderhoudsvriendelijk is, maar ook bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning. En met de installatie van een nieuwe CV-ketel in 2023 bent u verzekerd van jarenlang warmtecomfort zonder zorgen.


Met 138m2 eigen grond heeft u buiten alle ruimte om te genieten van de rustige omgeving. En als u behoefte heeft aan een wandeling, dan staat u vanuit de woning aan de rand van het dorp zo in de uitgestrekte polders. De dorpsvoorzieningen zijn op loopafstand, waardoor u het beste van twee werelden heeft: de rust van het platteland en het gemak van dorpsleven.


Kortom, deze tussenwoning is een goede keuze voor iedereen die waarde hecht aan ruimte, comfort en gemak. We nodigen u graag uit om zelf de sfeer en potentie van dit huis te komen ervaren.


Begane grond


Entree:

Laminaatvloer, radiator, trapkast en trapopgang.


Toilet:

Staand, wastafel en half betegeld.


Woonkamer:

Laminaatvloer en radiatoren.


Keuken:

Laminaatvloer, losstaand 4-pits gasfornuis met oven, enkele spoelbak, koelkast, afzuigkap en radiator.


Bijkeuken:

Plavuizen vloer, radiator, vriezer en witgoedaansluitingen.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer en vlizotrap naar bergzolder.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer en radiator.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer, radiator en inbouwkast.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer, radiator, en inbouwkast.


Slaapkamer 4:

Laminaatvloer en radiator.


Badkamer:

Inloopdouche, wastafel met meubel, geheel betegeld en elektrische afzuiging.


Overige verdiepingen


Bergzolder:

Vlizotrap, dakvenster en cv-ketel (Nefit 2023).


Tuin


Voortuin:

Bestraat, buitenkraan en diverse beplanting.


Achtertuin:

Bestraat, eigen achterom en houten berging


Details


Extra’s:

– CV-ketel 2023;

– 4 slaapkamers;

– Kunststof kozijnen;

– Badkamer 2017;

– Energielabel C.