€ 210.000,-

Staakweg 73, 3247BV Dirksland

Staakweg 73, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
21-09-2023
Aantal keer bekeken
109

Kenmerken

Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
60
Inhoud
180
Aantal kamers
2

Omschrijving

In serviceflat 'De Vroonlande' bieden wij een 2-kamer appartement aan. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. U heeft vanaf het balkon uitzicht op de openbare tuin. INDELING: 

Begane grond:
Centrale entreehal met receptie, twee liften en een trappenhuis. Appartement: De entreehal geeft toegang tot de woonkamer, een vaste kast, het toilet en de badkamer. De woonkamer is voorzien van een PVC vloer en geeft toegang tot het balkon, de keuken en de slaapkamer. De ramen zorgen voor veel lichtinval.  De keuken is voorzien van een boiler, opbergruimte en diverse inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer, met deur naar het balkon en toegang tot de badkamer, is voorzien van een PVC vloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met badmeubel, een toilet en inbouwspots.Balkon: 

Het balkon is gelegen op het zuiden en geeft vrij uitzicht over de openbare tuin rondom de serviceflat.Er zijn binnen het complex een aantal gezamenlijke ruimtes en voorzieningen, zoals de bibliotheek, recreatiezaal met biljart, kapsalon, wasserette, boodschappenservice en indien noodzakelijk verpleging. Op de begane grond is er een berging en fietsenstalplaats. Bijzonderheden:

– 2 kamer appartement

– Servicekosten bedragen € 450,72 per maand

– Openbare tuin rondom de serviceflat