€ 320.000,-

Klepperstee-Linde 5, 3253SN Ouddorp

Klepperstee-Linde 5, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
20-09-2023
Aantal keer bekeken
151

Kenmerken

Bouwjaar
1973
Perceelgrootte
279
Woonoppervlakte
61
Inhoud
241
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Bent u opzoek naar een leuke vakantiewoning in Ouddorp aan zee? Kom dan zeker deze woning aan de Linde 5 bezichtigen op het goed verzorgde vakantiepark De Klepperstee. Het perceel is 279 m² groot en betreft een langlopend erfpachtcontract tot aan 2060. De ruime tuin biedt altijd een heerlijke plek in de zon óf schaduw. En ook rondom het perceel is veel groen te zien, prachtige bomen, planten en bloemen sieren het park.

INDELING
De woning is voorzien van drie slaapvertrekken waarvan er twee op de begane grond bevinden, beide verwarmd middels een radiator. De speels vormgegeven woonkamer met aangrenzend de open keuken in L-opstelling is voorzien van veel natuurlijk daglicht en mooi uitzicht over de tuin. De woonkamer is tevens voorzien van airconditioning. De badkamer bevindt zich in de entreehal en is voorzien van wastafelmeubel, toilet en douche. De derde slaapkamer op de bovenverdieping is middels de wenteltrap in de woonkamer te bereiken. Er zijn twee bergingen aanwezig. In de eerste, toegang naast de voordeur, bevindt zich de cv opstelling (2017). De tweede berging is een vrijstaand houten tuinhuis. Grenzend aan de woning is een carport aanwezig. De tuin is ruim, ingericht met veel groen en biedt veel privacy. In de tuin is daarnaast een heerlijke Jacuzzi aanwezig. Ziet u uzelf al zitten met een drankje in de Jacuzzi terwijl de zon langzaam ondergaat in het prachtige Ouddorp aan zee? Dit is optimaal genieten!

De recreatiewoning is gelegen op een perceel van 279 m² erfpachtgrond, het contract loopt tot 01-01-2060. De canon met betrekking tot het recht van erfpacht bedraagt per jaar € 2.411. U betaalt jaarlijks € 1.204 aan parkkosten, dit zijn kosten die verband houden met het onderhoud van het groen op de park en de wegen die over het park heen lopen. Het park is super onderhouden en voorzien van diverse leuke voorzieningen waaronder een ruime zwemvijver, grote buiten speeltuin, binnenspeeltuin, bistro en er vinden diverse activiteiten voor kinderen plaats.

Bent u benieuwd naar deze leuke vakantiewoning op De Klepperstee? Laat het ons weten en we plannen een bezichtiging met u in.

Locatie