€ 465.000,-

Bromelia 4, 3247DG Dirksland

Bromelia 4, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
14-09-2023
Aantal keer bekeken
207

Kenmerken

Soort woonhuis
Geschakelde woning
Bouwjaar
1987
Perceelgrootte
325
Woonoppervlakte
129
Inhoud
465
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een rustige buurt in Dirksland wordt u deze levensloopbestendige woning aangeboden. De geschakelde woning, gelegen op een perceel van 325 m², heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de eerste verdieping. De ruime achtertuin, met overkapping, is gelegen op het zuiden. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet en meterkast, geeft toegang tot de woon/eetkamer en de keuken. De ruime woon/eetkamer is  voorzien van een sfeervolle houtkachel en een plavuizen vloer met vloerverwarming. De schuifpui geeft toegang tot de tuin/overkapping en zorgt voor veel lichtinval. Vanuit de woon/eetkamer loopt u naar de woonkeuken. De hoekkeuken is voorzien van elektrische vloerverwarming, opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Er is voldoende ruimte om een eethoek te plaatsen. Boven de eethoek is een lichtkoepel, die voor veel lichtinval zorgt. 

Vanuit de woon/eetkamer is een tweede hal bereikbaar. Deze hal geeft toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de bijkeuken en de tuin/overkapping. De ruime slaapkamer is voorzien van vloerbedekking. De ramen zorgen voor veel lichtinval. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel en vloerverwarming. De bijkeuken is gelegen naast de badkamer en is bereikbaar vanuit de hal en vanaf de oprit. Hier vindt u de witgoedaansluitingen.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de overige drie slaapkamers. De ruime slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking of laminaat. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een groot dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafel en vergroot middels een dakkapel. Vanaf deze slaapkamer heeft u toegang tot de naastgelegen ruimte waar de CV-ketel hangt.



Tuin & Berging:

De verzorgde achtertuin, gelegen op het zuiden, is voorzien van een terras, gazon en allerlei planten en struiken. Direct aan de woning vast is een mooie overkapping. De perfecte plek voor vele uren genieten. Achter in de tuin staat de berging. Aan de achterzijde van de tuin kijkt u uit over het water.



Bijzonderheden:

– Levensloopbestendige woning

– Slaapkamer en badkamer op begane grond

– Rustige buurt

– Glasvezel internet

– Keuken elektrische verwarming

– De rest van de begane grond (m.u.v. de entreehal) is aangesloten op de CV

– 8 zonnepanelen (april 2023)