€ 260.000,-

Klepperstee-Linde 10, 3253SN Ouddorp

Klepperstee-Linde 10, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
13-09-2023
Aantal keer bekeken
64

Kenmerken

Bouwjaar
1973
Perceelgrootte
199
Woonoppervlakte
61
Inhoud
261
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op de alom geliefde Klepperstee in Ouddorp aan zee bieden wij u deze leuke vakantie bungalow aan, gelegen op de Linde 10. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en recent is de cv installatie vernieuwd (2023). De locatie is heerlijk! Aan het eind van een doodlopend straatje op het park vindt u deze bungalow waardoor het heerlijk rustig is. Parkeren kunt u op eigen terrein en met de tuin aan de achterzijde zit u verscholen in het groen, tegen de schurveling aan en geniet u van optimale privacy.

INDELING
De ruime woonkamer is voorzien van lichtinval vanaf zowel de voor- als de achterzijde. De open keuken is eenvoudig maar van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser. Vanuit de woonkamer stapt u de schuifpui door naar het buitenterras welke is gesitueerd op het oosten. De twee ruime slaapkamers zijn vanuit de woonkamer toegankelijk. De badkamer is ingericht met douche, wastafel en toilet en is vanuit de entreehal bereikbaar. Er zijn twee bergingen aanwezig, in de eerste bevindt zich de nieuwe cv installatie, in de andere berging heeft u voldoende ruimte voor tuinspullen en fietsen.

De woning is gelegen op een perceel van 199 m² erfpachtgrond, het contract loopt tot 2060. De canon met betrekking tot het recht van erfpacht bedraagt per jaar € 2.411. U betaalt jaarlijks € 1.204 aan parkkosten, dit zijn kosten die verband houden met het onderhoud van het groen op de park en de wegen die over het park heen lopen. Het park is super onderhouden en voorzien van diverse leuke voorzieningen waaronder een ruime zwemvijver, grote buiten speeltuin, binnenspeeltuin, bistro en er vinden diverse activiteiten voor kinderen plaats.

Kom kijken bij de Linde 10 en wie weet wordt dit uw nieuwe vakantiewoning in Ouddorp aan zee!

Locatie