€ 525.000,-

Raadhuisstraat 21, 3253AN Ouddorp

Raadhuisstraat 21, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
07-09-2023
Aantal keer bekeken
120

Kenmerken

Bouwjaar
1950
Perceelgrootte
143
Woonoppervlakte
135
Inhoud
340
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Aan de Raadhuisstraat in het centrum van Ouddorp aan Zee mogen wij u deze unieke woning te koop aanbieden. De woning is opgesplitst in een voor- en achterhuis, hierdoor zijn er voor het gebruik diverse mogelijkheden te bedenken. Op dit moment wordt het achterhuis door de huidige eigenaren als studio verhuurd. De ruimte zou ook gebruikt kunnen worden als kantoor/praktijk aan huis, gecombineerde woning, een volledige woning voor eigen gebruik, Airbnb… door de centrumbestemming zijn de mogelijkheden eindeloos!

Omschrijving
Het voorhuis kunt u zowel via de deur aan de voorkant als via de zijtuin betreden. Bij binnenkomst aan de voorkant betreedt u direct een ruimte welke op dit moment door de eigenaren als atelier wordt gebruikt. Vanuit het atelier komt u vervolgens in de hal terecht, direct aan uw rechterhand de trapopgang richting de verdieping, vervolgens de gezellige woonkamer en de naast de woonkamer gelegen keukenruimte. De in een rechte opstelling geplaatste keuken beschikt over diverse apparatuur, waaronder een elektrische kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. Aan het einde van de gang treft u uiteindelijk de badkamer, welke is voorzien van een doucheruimte en een badmeubel, en het separaat toilet. Aan deze kant van de gang bevindt zich tevens de deur naar de zijtuin.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop treft u de twee ruim bemeten slaapkamers. Ook de overloop is riant te noemen en biedt veel gelegenheid tot bergruimte.

Tuin
Halverwege de tussenhal vindt u de deur naar de gezellige binnentuin. Dit fijne plekje is tevens via de poort naast het voorhuis te bereiken. Vanuit de tuin komt u uiteindelijk in het achterhuis terecht, welke op dit moment als studio wordt gebruikt. Bij binnenkomst treft u aan uw rechterhand een klein keukenblokje met een los gasfornuis met afzuigkap en een koelkast. Aan de voorkant van deze ruimte is een gezellige eethoek gecreëerd. In het verlengde de zithoek en uiteindelijk de slaapruimte, met aangrenzend de doucheruimte en een apart toilet.

Bijzonderheden
- Uniek object in het centrum van Ouddorp aan Zee;
- Centrumbestemming, diverse mogelijkheden tot gebruik;
- Oplevering in overleg.

Locatie