€ 700.000,-

Klampenmeet 11, 3245DC Sommelsdijk

Klampenmeet 11, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
21-07-2023
Aantal keer bekeken
292

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1988
Perceelgrootte
555
Woonoppervlakte
179
Inhoud
641
Aantal kamers
6

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Sommelsdijk mogen we u deze ruime vrijstaande woning aanbieden. De woning, gelegen op een perceel van 555 m2, heeft een zeer ruime woonkamer, een halfopen keuken, praktijkruimte/slaapkamer, tuinkamer/slaapkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk beschutte achtertuin gelegen op het zuiden. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, toilet, trapopgang en plavuizen vloer, geeft toegang tot de woon/eetkamer en de praktijkruimte/slaapkamer. De zeer ruime woonkamer, aan de achterzijde gelegen. De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. Via de woonkamer heeft u toegang tot de tuinkamer/slaapkamer die toegang geeft naar de hal met vaste kast en schuifpui naar de tuin. Vanuit de eetkamer is de openkeuken bereikbaar. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, combi-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken, met plavuizen vloer, vindt u de witgoedaansluitingen, vaste kast, de CV-ketel en een deur naar de tuin. 



Eerste verdieping:

De overloop, met inbouwkasten, geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en licht en voorzien van vloerbedekking. Twee van de drie slaapkamers zijn vergroot middels en dakkapel. Een van de drie slaapkamers is voorzien van knieschoten. De mooie, geheel betegelde badkamer met dakkapel is voorzien van een douche, toilet, design radiator en wastafel.





Tuin, Berging:

De ruime tuin, rondom de woning gelegen, is voorzien van een terras, gazon en allerlei bomen en struiken. Achter in de tuin staat de houten berging. Aan de linkerkant van de woning is er voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren.



Bijzonderheden:

- Oplevering: In overleg

- Vrijstaande woning

- Zeer ruime woonkamer

- Drie slaapkamers

- werk-/slaapkamer op de begane grond

- 8 zonnepanelen

- Ruimte tuin met houten berging