€ 349.500,-

Pieterstraat 34, 3252BL Goedereede

Pieterstraat 34, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
03-03-2023
Aantal keer bekeken
257

Kenmerken

Bouwjaar
1700
Perceelgrootte
125
Woonoppervlakte
68
Inhoud
266
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Goedereede is een vriendelijk pittoresk stadje op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee met veel leuke straatjes en authentieke woningen rondom de prachtige toren. Dit object aan de Pieterstraat is daar één van! Het oude stadshart van Goedereede is erg sfeervol en voorzien van diverse gezellige terrasjes. Het buitengebied in de omgeving is de ideale plek om lekker te wandelen en te fietsen. En de wateren rondom het eiland een walhalla voor watersportliefhebbers. De karakteristieke woning uit het jaar 1700 is gelegen in de autovrije straat. Parkeren kunt u aan de achterzijde van de Pieterstraat, ideaal!

INDELING
De woning betreedt u aan de voorzijde in een klein halletje waarna u de woonkamer in stapt. De woonkamer is afgewerkt met authentiek balkenplafond en voorzien van sfeervolle openhaard. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de achtertuin. Sla beide deuren open en geniet van buiten. Vanaf hier heeft u ook een prachtig uitzicht op de toren. De badkamer is gesitueerd op de begane grond en voorzien van toilet, wastafel en douche. Zowel keuken als badkamer zijn toe aan een update. De gesloten trap in de woonkamer brengt u naar de etage. Op de overloop vindt u de cv-opstelling (Intergas, 2021). De hoofdslaapkamer is voorzien van vaste kasten en gelegen aan de kan van de Pieterstraat. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

De achtertuin is werkelijk waar een heerlijk plekje om te zitten met leuk uitzicht op de Toren van Goeree. Deuren wijd open en genieten! Naast het klompenhok is er ook een houten schuurtje aanwezig en een achteruitgang.

Deze leuke woning met twee slaapkamers heeft de status Beschermd stadsgezicht. Wilt u wonen in één van de leukste straatjes van Goedereede?

Locatie