€ 695.000,-

Broekweg 19, 3253XB Ouddorp

Broekweg 19, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
06-05-2024
Aantal keer bekeken
124

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1935
Perceelgrootte
508
Woonoppervlakte
124
Inhoud
570
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Sfeervol & vrijstaand wonen in een karakteristieke jaren '30 woning met aanbouw en vrijstaand tuinhuis, gelegen op een riant perceel van 508 m2 eigen grond in het centrum van Ouddorp!

Aan de Broekweg 19 staat nog één van de mooie authentieke jaren '30 woningen van Ouddorp met behoud van de originele details, maar dan wel gemoderniseerd én goed geïsoleerd. Zo is de hal voorzien van een originele granitovloer, mooie glas-in-loodramen en paneeldeuren. De woonkamer is geheel in stijl met o.a. een authentieke schouw, erker aan voorzijde en prachtige en-suite deuren met glas-in-loodramen. In de aanbouw is een riante woonkeuken met praktische bijkeuken gerealiseerd en op de verdieping 3 slaapkamers met moderne badkamer.
Kortom, een sfeervol en aansprekend object met mooie details voor de liefhebber!

INDELING:

BEGANE GROND:
Betreed de statige en ruime entreehal met vernieuwde meterkast, trapopgang naar de verdieping en een praktische kelderkast. De betegelde toiletruimte is uitgevoerd met een toilet en stortbak.

Ervaar de gezelligheid in de sfeervolle woonkamer en-suite met een heerlijk lichte voorkamer, erker, inbouwkast en mooie houten vloerdelen. Middels de en-suite schuifdeuren is de achterkamer bereikbaar met marmeren schouw, inbouwkast en eveneens houten vloerdelen.

Geniet van het samenkomen in de aanbouw met woonkeuken aan de achterzijde met toegang naar de tuin. De keuken met een moderne wandopstelling is hierbij voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een fornuis met 6-pits gaskookplaat en oven, afzuigkap en koelkast. Daarnaast is een kastenwand voor de praktische bergruimte en Cv-opstelling.

Optimaal gemak in de aansluitende en praktische bijkeuken/berging met witgoedaansluiting, bergzolder en eigen entree aan de voorzijde.

1E VERDIEPING
De bovenverdieping verwelkomt u met een ruime overloop, leidend naar de slaapkamers en badkamer.
De aanwezige dakkapel boven de trapopgang biedt hierbij veel lichtinval en geeft een ruimtelijk effect.

In totaal zijn er 3 slaapkamers. De ruim bemeten (ouder)slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dubbele inbouwkast en mooie glas-in-loodramen, de 2e slaapkamer in het midden over een dakraam en de 3e slaapkamer aan de achterzijde biedt middels terrasdeuren toegang tot het balkon. Perfect voor een gezin met kinderen, gasten en/of als kantoorruimte.

De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Het aanwezige dakraam zorgt voor de nodige lichtinval en ventilatie.

2E VERDIEPING
De open zolderruimte met een nokhoogte van circa 2,5 meter is bereikbaar via een luik met vlizotrap en beschikt over een raam aan voor- en achterzijde en zichtbare spanten en gordingen. Deze ruimte biedt vele opbergmogelijkheden, maar wellicht ook ruimte voor extra slaapkamer(s).

TUIN
De woning beschikt over een riante achtertuin van maar liefst circa 33 meter diep, is heerlijk vrij gelegen en voorzien van diverse beplanting en een gazon. Het aanwezige houten tuinhuis met veranda biedt diverse gebruiksmogelijkheden als berging, fitnessruimte, kantoor en/of gastenverblijf.

ALGEMENE KENMERKEN
- Vrijstaande jaren '30 woning met aanbouw en tuinhuis
- Gelegen op 508 m2 eigen grond in het centrum
- Degelijk gebouwd en voorzien van spouwmuren
- Voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie
- Voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel
- Oplevering: in overleg.